Ο βρετανικός Όμιλος Currys αναμένεται να προβεί στην πώληση του Κωτσόβολου, όπως γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή του στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο Κωτσόβολος αποτελεί μια κερδοφόρα επιχείρηση, με υψηλή αναγνωρισιμότητα και ενοποιημένη πλατφόρμα πωλήσεων και ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών και με μια ηγετική θέση στην αγορά που δεν αντικατοπτρίζεται επί του παρόντος στην αποτίμηση του Ομίλου.

Δεδομένων και των αναπτυξιακών προοπτικών της Ελλάδας αλλά και των προοπτικών ανάπτυξης της ίδιας της εταιρείας, το διοικητικό συμβούλιο εκτιμά ότι τώρα είναι η ώρα εξέτασης όλων των επιλογών για την εταιρεία Κωτσόβολος, με στόχο τη μεγιστοποίηση της αξίας για τους μετόχους, όπως δηλώνει ο Άλεξ Μπάλντοκ της Currys.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.