Το iOS 17 αναμένεται να είναι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού της Apple για iPhone, ωστόσο, μάλλον δεν θα είναι και τόσο μεγάλη όσο αναμενόταν ή όπως συνήθως είναι η βασικές εκδόσεις του OS. Ο λόγος που η Apple έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το νέο OS είναι γιατί έχει επικεντρωθεί στο AR/VR headset που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός εργάζεται στο AR/VR headset εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα αναπτύσσει το λειτουργικό σύστημα xrOS που θα χρησιμοποιεί το headset. Για διάφορους λόγους, η εταιρεία ανέβαλε διαρκώς την ανακοίνωση και κυκλοφορία του headset, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Αυτή τη φορά θεωρείται δεδομένο ότι θα δούμε το AR/VR headset της Apple να κάνει ντεμπούτο καθώς η εταιρεία έχει επικεντρωθεί σε αυτό και το xrOS, ρίχνοντας λιγότερο βάρος στα λειτουργικά συστήματα των υπόλοιπων συσκευών της, το iOS 17, το iPadOS 17, και λοιπά. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο Mark Gurman στο νεότερο Power On newsletter.

Ο Gurman αναφέρει ότι ειδικά το νεότερο λειτουργικό για τα iPhone, το οποίο έχει εσωτερικό κωδικό όνομα Dawn, θα περιέχει λιγότερες μεγάλες αλλαγές από ότι αρχικά σχεδίαζε η Apple. Δυστυχώς, την ίδια προσέγγιση είχε η εταιρεία και ως προς το macOS 14 που έχει κωδικό όνομα Sunburst.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.