Τα smartphones μας έχουν αποτελέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι περισσότερο από απλές  ηλεκτρονικές συσκευές, έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και έχουν διευκολύνει σημαντικά τη ζωή μας σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Και από τη στιγμή, που όλο και περισσότερα προσωπικά δεδομένα περνούν μέσα από αυτές, είναι φυσικό ο απλός χρήστης να αναρωτιέται τι συμβαίνει όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι ο κόσμος προτιμά όλο και περισσότερο τις ηλεκτρονικές συναλλαγές για την ευκολία που αυτές προσφέρουν και με τόσα στοιχεία να περνούν μέσα από τις συσκευές μας, ο καθένας μας είναι υποψιασμένος και θέλει να γνωρίζει ότι με τα χρήματα που επένδυσε στην αγορά μιας συσκευής, αυτή θα του προσφέρει τη  μέγιστη προστασία.

Εδώ κάπου έρχεται το Samsung Knox, με το οποίο η Samsung μας λέει πως, ότι τα δεδομένα που  αποθηκεύονται σε αυτή την πλατφόρμα είναι κάτι περισσότερο από ασφαλή. Αλλά τι είναι στην πράξη το Samsung Knox; Αν έχεις μια συμβατή Samsung Galaxy συσκευή, σίγουρα είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή σου το Samsung Knox.

Φανταστείτε το Samsung Knox σαν ένα πολλαπλό επίπεδο ασφαλείας το οποίο συναντάμε στα κορυφαία  smartphones ,tablets και wearables της Samsung και το οποίο διαχωρίζει τα προσωπικά δεδομένα  χρηστών. Μπορείς να το φανταστείς σαν το smartphone σου να διαχωρίζεται σε δυο επίπεδα, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται τις εφαρμογές και τα δεδομένα που αυτές οι εφαρμογές δημιουργούν, όπως  και τα δεδομένα που εσύ εισάγεις στη συσκευή σου. Η μετάβαση μεταξύ των δυο αυτών επιπέδων σε  επίπεδο χρήστη γίνεται με τον εύκολο τρόπο μέσω του ασφαλή φακέλου. Το password είναι μοναδικό και διαχωρίζεται από οποιοδήποτε άλλο password υπάρχει καταχωρημένο στη συσκευή σου, έτσι ώστε ακόμη  και αν κάποιος μπορέσει και ξεπεράσει τη lockscreen, τα ασφαλή δεδομένα του Knox δεν θα  παραβιαστούν.

Τα πλεονεκτήματα του Samsung Knox:

  • Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα εκ προεπιλογής. Σε περίπτωση κλοπής της συσκευή ή απώλειας, οποιοσδήποτε την βρει δεν θα μπορέσει να δει τα δεδομένα της συσκευής σου. 
  • Τα προσωπικά δεδομένα σας είναι πλήρως απομονωμένα σε ένα ασφαλές σημείο της συσκευής σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να είσαι πάντα βέβαιος ότι κανείς δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτά.

 Το Samsung Galaxy Note10 είναι μια συσκευή της Samsung η οποία έχει έρθει για να εκπληρώσει το όραμα της εταιρείας για μια ασφαλή εμπειρία. Ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που ο χρήστης επιζητά σε μια συσκευή, να γνωρίζει ότι με το εν λόγω smartphone θα μπορέσει να επιτελέσει όλες τις διεργασίες του σε ένα ασφαλές, κρυπτογραφημένο περιβάλλον. Να γνωρίζει, ότι με το Secure Wi-Fi στο Galaxy Note10, η περιήγηση και οι κλήσεις του θα είναι ασφαλείς, από ηλεκτρονική πειρατεία, ακόμη και σε δημόσια ασύρματα δίκτυα. Να γνωρίζει ότι ο υπερηχητικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Galaxy Note 10 θα διαβάζει τα τρισδιάστατα περιγράμματα ενός δακτυλικού αποτυπώματος, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξεγελαστεί από μια εικόνα. Το Samsung Galaxy Note10 με το Samsung Knox, είναι κάτι περισσότερο από μια ασφαλή συσκευή. Είναι μια φιλοσοφία ολόκληρη της Samsung, με πηγή έμπνευσης τους χρήστες και τις ανάγκες αυτών. Είναι μια υπόσχεση της Samsung, η οποία γίνεται πράξη και στο Galaxy Note10. 

Sponsored by Samsung

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.