Τα foldable smartphones έχουν ωριμάσει κάπως και το μόνο που μένει είναι οι εταιρείες να τελειοποιήσουν την τεχνολογία. Η Samsung έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο από όλες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν περισσότερα foldable, ακόμα και από κατασκευαστές που δεν έχουν λανσάρει ούτε μία τέτοια συσκευή, όπως η Oppo ας πούμε.

Oppo foldable smartphone patent

Το LetsGoDigital ανακάλυψε μία πατέντα η οποία δείχνει το foldable smartphone της Oppo. Η πρόταση της κινέζικης εταιρείας είναι ένα clamshell foldable με ενιαία εύκαμπτη οθόνη, η οποία έχει σχεδόν μηδενικά bezels και στρογγυλεμένες γωνίες.

Το τηλέφωνο διπλώνει προς τα μέσα και ο μεντεσές είναι πιο πλατύς από το συνολικό σώμα για να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα. Σύμφωνα με τα σκίτσα, το foldable smartphones της Oppo θα έχει ελάχιστο κενό μεταξύ των δύο τμημάτων του όταν είναι κλειστό και under-display κάμερα.

Oppo foldable smartphone patent

Δεν ξέρουμε πότε και αν η Oppo θα κυκλοφορήσει αυτό το τηλέφωνο, αλλά το project είναι πολλά υποσχόμενο και αρκετά ενδιαφέρον. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.