Είναι πλέον επίσημο πως το brand Nokia Lumia σταματάει και πλέον αντικαθίσταται από το Microsoft Lumia. H Microsoft θα συνεχίσει να πουλάει τα υπάρχοντα Nokia Lumia και θα δίνει υποστήριξη στους χρήστες, ενώ τα feature phones θα κρατήσουν το όνομα Nokia.

microsoft lumia

Tuula Rytilä, αντιπρόεδρος του Μάρκετινγκ, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως η αλλαγή του ονόματος έχει ήδη ξεκινήσει, με τις εφαρμογές της Nokia να μετονομάζονται σε Microsoft εφαρμογές. Το ίδιο συμβαίνει και με τις σελίδες της Nokia που ενσωματώνονται σε αυτές της Microsoft.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα δούμε Microsoft συσκευή να ανακοινώνεται, αλλά ξέρουμε πως θα είναι σύντομα, τουλάχιστον σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρίας.  Αν δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, πιθανότατα θα δούμε νέες συσκευές στην CES 2015 και στην MWC 2015.

FEATbrandblog2

Δεν ξέρουμε αν είναι καλή η κίνηση της Microsoft, καθώς η Nokia είναι μια εταιρία θρύλος στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, σε αντίθεση με την Microsoft. Αυτό θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για να ανεβάσει τις πωλήσεις της, αλλά προτίμησε να το κάνει με χρήση του δικού της ονόματος. Ελπίζουμε να πάει καλά για να τονωθεί ο ανταγωνισμός!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.