Η Apple και η LG έχουν κλείσει μεγάλες συμφωνίες με την Samsung κατά καιρούς, για προμήθειες σε μνήμες RAM και από ότι φαίνεται το ίδιο θα γίνει και με τα LG G4 και iPhone 6s. Σύμφωνα με τον κορεάτικο Τύπο, η Samsung θα προμηθεύσει ξανά τις άλλες δύο εταιρίες με μνήμες για τις ναυαρχίδες τους.

Samsung 64bit

Η Samsung πρόσφατα ανακοίνωσε DDR4 μνήμες, στα 20nm, όπως και stackable 3GB RAM/32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στο ίδιο πακέτο. Στο τελευταίο όμως οι μνήμες είναι DDR3. H LG θα πρέπει να πάει με DDR4, καθώς τις χρησιμοποιεί ήδη στο LG G Flex 2, ενώ η Apple ενδέχεται να μην συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο για το επόμενο iPhone, που ακούγεται πως θα έχει και 2GB RAM.

Η πηγή αναφέρει:

“Μετά από συμφωνία, η Samsung θα ξεκινήσει την παροχή στην LG Electronics το 100% των mobile RAM chips που χρειάζεται για το LG G4, που θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο. Επίσης η Samsung θα διαχειριστεί τουλάχιστον τις μισές μνήμες που θα χρειαστεί η Apple για το καινούριο iPhone, το iPhone 6s”

Τι προσφέρει παραπάνω η DDR4; Μεγαλύτερες επιδόσεις και αυτό στα 20nm, οπότε μιλάμε και για μεγαλύτερη οικονομία σε θέματα ενέργειας. Μην ξεχνάμε επίσης πως η Samsung θα παράξει τουλάχιστον το 70% του Apple A9 που θα δούμε στο iPhone 7.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.