Η Samsung έχει πλέον προιόντα σε όλες τις κατηγορίες, από smartpones, tablets, wearables, τηλεοράσεις και υπολογιστές, μέχρι έξυπνα ψυγεία. Αυτή είναι μια καλή βάση για να ενώσει όλες τις συσκευές μαζί. Ο λόγος για το Samsung Flow, που είναι στην ουσία η απάντηση της εταιρίας στο Continuity της Apple και ανακοινώθηκε πριν λίγο στο Samsung Developer’s Conference.

Samsung Flow

Το Flow θα σας επιτρέπει να συνεχίζεται την δουλειά σας σε οποιαδήποτε συσκευή σας και να δέχεστε κλήσεις ακόμα και στην Samsung Smart TV σας. H λειτουργία χωρίζεται σε τρεις τομείς, Transfer, Defer και Notify. Το Transfer σας επιτρέπει να μεταφέρετε αυτά που διαβάζετε από το κινητό στο tablet σας ή τις άλλες συσκευές σας ή να συνεχίσετε το βίντεο που βλέπατε στο laptop σας, στο κινητό σας για να το δείτε εν κινήσει.

Το Defer (αναβολή) σας επιτρέπει να αναβάλετε αυτό που κάνετε για όταν θα μπορείτε να το συνεχίσετε, για παράδειγμα μπορείτε να συνεχίσετε την ταινία που βλέπατε, όταν θα είστε στον ηλεκτρικό, μετά τη δουλειά σας ή να τελειώσετε την παρουσίαση σας όταν θα φτάσετε στην δουλειά σας.

Samsung_SDC_2014_83-730x409

Τέλος το Notify σας επιτρέπει να βλέπετε τις ειδοποιήσεις σας παντού, είτε είναι στον υπολογιστή σας, είτε στο ρολόι σας, ακόμα και στην τηλεόρασή σας.

Το SDK του Flow δόθηκε στους προγραμματιστές για να προσαρμοστεί στις εφαρμογές τους, αλλά μην περιμένετε να το δούμε να λειτουργεί από τώρα, καθώς θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να υλοποιηθεί στις εφαρμογές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.