Η Samsung κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ στην Νότια Κορέα, αφού κατάφερε να πουλήσει πάνω από 10 εκ. Samsung Galaxy Note συσκευές, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Το ρεκόρ κατάφερε να το σπάσει μέσα σε μόλις 3 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Phablet, του Galaxy Note, που παρουσιάστηκε στην IFA τον Σεπτέμβριο του 2011 στο Βερολίνο. Τότε η συσκευή είχε φάει μεγάλο «κράξιμο» για το μέγεθος της, αλλά τελικά ο κόσμος ενέδωσε και τα Phablets κατέκλισαν την αγορά.

 galaxy note korea

Πέρσι η εταιρία κυκλοφόρησε το φοβερό Samsung Galaxy Note II, που ήταν τέρας επιδόσεων. Φέτος ήρθε το Galaxy Note 3 σαν άξιος ακόλουθος της κληρονομιάς Galaxy Note. H σειρά έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο.

Η Samsung σκοπεύει να γιορτάσει την επιτυχία της στην Κορέα με δώρα προς τους καταναλωτές, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της στην επίσημη σελίδα της εταιρίας (βλ. Πηγή).

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.