Η Samsung πρόσθεσε σήμερα ένα νέο smartphone στην συλλογή της, αλλά δεν είναι της σειράς Galaxy με λειτουργικό Android, αλλά το νέο οικονομικό Samsung Z3 που έρχεται με entry-level χαρακτηριστικά και τρέχει το λειτουργικό που αναπτύσσει η ίδια η Samsung, το Tizen.

Samsung-Z3-m

Το Samsung Z3 έρχεται να αντικαταστήσει το Samsung Z1, το οποίο έχει κλείσει έναν χρόνο κυκλοφορίας, ενώ θα βοηθήσει και στην διάδοση του Tizen. Η συσκευή έρχεται με HD οθόνη 5 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED και στο εσωτερικό της βρίσκεται τοποθετημένος ένας τετραπύρηνος Spreadtrum επεξεργαστής με 1GB RAM και 8GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο έως 128GB με microSD. Για τις φωτογραφίες, το Samsung Z3 διαθέτει μια κάμερα στα 8MP στο πίσω μέρος, ενώ οι λάτρεις των selfies θα κάνουν χρήση της εμπρόσθιας 5MP κάμερας, η οποία είναι ευρυγώνια στις 120 μοίρες. Κάτω από το κυρτό καπάκι του, που θυμίζει αυτό του Galaxy Note 5, θα βρούμε μια μπαταρία 2600mAh.

Όπως είπαμε, το Samsung Z3 έρχεται με Tizen και πιο συγκεκριμένα τρέχει την έκδοση 2.3 του λειτουργικού. Το Tizen ενσωματώνει την λειτουργία Ultra Data Saving mode που βοηθάει στην εξοικονόμηση των δεδομένων μας.  Μιλώντας για δεδομένα, το Samsung Z3 έχει θύρα για δύο κάρτες SIM που έρχονται μόνο με συνδεσιμότητα 3G, αλλά αυτό είναι κατανοητό αν λάβουμε υπόψη μας την τιμή και την αγορά που θα γίνει διαθέσιμη η συσκευή.

Η Samsung παρουσίασε τη συσκευή στην Ινδία, καθώς θα είναι η κύρια αγορά κυκλοφορίας του Samsung Z3, όπου θα πωλείται στα περίπου 115 ευρώ. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία μέχρι στιγμής για το αν η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες αγορές στο μέλλον.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.