Έχουμε δει αρκετές διαρροές του πρώτου smartphone με λειτουργικό Tizen, ή αλλιώς του Samsung Z1. Μάθαμε τα χαρακτηριστικά του και την διαθεσιμότητα του, αλλά δεν έχουμε δει φωτογραφίες της συσκευής, αυτές θα έρθεις να μας τις δώσει η σημερινή διαρροή.

samsung-z1-tizen1

Η συσκευή ανήκει στην κατηγορία των οικονομικών τηλεφώνων, με οθόνη 4 ιντσών, ανάλυσης 800×480 pixel. Ο επεξεργαστής του είναι διπύρηνος στα 1,2GHz με 768MB RAM και 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης. Η πίσω κάμερα του είναι στα 3MP με LED flash ενώ η μπροστά στα 0,3MP. Τέλος, έχει θύρες για δύο κάρτες SIM και υποστήριξη για FM ραδιόφωνο.

Η Samsung θα ανακοινώσει το Z1 στις 18 Ιανουαρίου και η Ινδία θα είναι η πρώτη χώρα που θα κυκλοφορήσει, αργότερα όμως θα φτάσει στην Κίνα και στην Νότια Κορέα με τιμή κάτω από 75 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.