Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S22 και την οικογένεια Galaxy Tab S8 κατά τη διάρκεια του πρώτου Galaxy Unpacked event του 2022. Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει προετοιμάσει ήδη για ένα ακόμα event που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2022 (MWC 2022).

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το MWC 2022, ένα τεράστιο τεχνολογικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στη Βαρκελώνη. Όπως και κάθε Galaxy Unpacked event τα τελευταία χρόνια, θα είναι virtual και θα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε σε stream στο YouTube κανάλι της Samsung καθώς και στο Samsung.com.

Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα λανσάρει η Samsung; Δεδομένου ότι η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε τα κορυφαία smartphones και tablets της για τη φετινή χρονιά, αμφιβάλλουμε πολύ ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερες τέτοιες συσκευές, ειδικά τόσο σύντομα. Επιπλέον, η Samsung συνήθως λανσάρει foldable το δεύτερο εξάμηνο του έτους, και ίσως μαζί με smartwatch.

Το μόνο που μένει να δούμε από τη Samsung μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους είναι φορητοί υπολογιστές Windows και Chromebook. Ως εκ τούτου, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα δούμε τουλάχιστον αυτές τις δύο συσκευές σε αυτό το δεύτερο Galaxy Unpacked event του 2022 που θα λάβει χώρα μαζί με το MWC 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.