Η Samsung σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξάγει το Galaxy Unpacked στις 26 Ιουλίου σε ειδικό event που θα διοργανώσει για το σκοπό αυτό τη Σεούλ όπως όλα δείχνουν. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του event, η Samsung αναμένεται ανακοινώνει τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, ενώ αναμένεται να δούμε και το Galaxy Watch 6 όπως και τα νέα tablets.

Η Samsung τυπικά διοργανώνει το δεύτερο Unpacked event της χρονιάς τον Αύγουστο, αυτή τη φορά αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα. To Pixel Fold είναι ένας από τους λόγους που την αναγκάζει να επισπεύσει την παρουσίαση συσκευών. Μια από τις κυριότερες διαφορές του Flip 5 έναντι της προηγούμενης γενιάς θα είναι η cover οθόνη, πολύ πιο μεγάλη αυτή τη φορά, ενώ και τα δυο smartphones αναμένεται να περιλαμβάνουν καλύτερο μεντεσέ χωρίς κενό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.