Σε λίγες ώρες θα ξεκινήσει το Unpacked 2020 event της Samsung, στο οποίο περιμένουμε να δούμε τα Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3, και Galaxy Buds Live. Βέβαια δεν αποκλείεται η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να παρουσιάσει ακόμα περισσότερα.

Μπορεί να ξέρουμε τα πάντα πλέον για όλα τα προϊόντα που θα δούμε στο Unpacked 2020 event, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για μερικά leaks της τελευταίας στιγμής.

Το πρώτο κύμα έρχεται από τον εντυπωσιακό Evan Blass, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τη δουλειά του δημοσίευσε όλο το υλικό που διέρρευσε τόσο καιρό, και μία νέα ενδιαφέρουσα πληροφορία που αποκαλύπτει ότι το Samsung Galaxy Z Fold 2 θα έχει custom hinge covers.

Από την άλλη, ο @Subhanshu1414 δημοσίευσε τις θήκες των Samsung Galaxy Note 20 και τις τιμές για την κάθε θήκη.

Κλείνουμε τον κύκλο των leaks με τον Roland Quandt, ο οποίος αποκάλυψε κάποιες pre-order προσφορές που αφορούν τα Samsung Galaxy Tab S7. Η εταιρεία προσφέρει ένα πολύ καλό πακέτο σε συνεργασία με τη Microsoft. Επίσης, ο ίδιος έκανε γνωστές τις τιμές των διαφόρων μοντέλων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.