Όλοι γνωρίζουμε ότι ατυχήματα μπορεί να συμβούν με τις κινητές μας συσκευές. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει ότι κάποιο κινητό έσκασε λόγο υπερθέρμανσης της μπαταρίας του. Ρεσιτάλ βέβαια τον τελευταίο καιρό είχε δώσει η Apple καθώς είχαμε ακούσει για iPad που πήρε φωτιά σε κατάστημα της Αυστραλίας και για iPhone που έχουν στείλει στο νοσοκομείο ή ακόμα έχουν σκοτώσει τους χρήστες τους λόγω βραχυκυκλώματος.

 Κάτι αντίστοιχο συνέβη και μ’ ένα Samsung Galaxy S4. Ο άτυχος ιδιοκτήτης του εν λόγο τηλεφώνου κατά την διάρκεια της νύχτας ξύπνησε από την μυρωδιά καμμένου πλαστικού ή όπως αναφέρει στο βίντεο μυρωδιά καμμένων ηλεκτρονικών υλικών(;!), τέλος πάντων κάτι τέτοιο.

Ο κάτοχος του τηλεφώνου ανέβασε στο YouTube βίντεο δείχνοντας μας την καμμένη θύρα του τηλεφώνου που προφανώς είχε προκληθεί από κάποια δυσλειτουργίας της συσκευής κι δεν ήταν λόγο κακής χρήσης.

 

Αντί η Samsung να του το αλλάξει επιτόπου και να τελειώσει εκεί το θέμα έστειλε ένα έγγραφο στο οποίο απαιτούσε να κατεβάσει το βίντεο από το YouTube που έδειχνε την ζημιά και ουσιαστικά να σωπάσει ο ίδιος. Όπως ήταν φυσικό ο τύπος το δημοσίευσε κι αυτό ξεμπροστιάζοντας την Samsung και τις απαράδεκτες τακτικές της. Μέχρι τώρα έχει 1 εκατομμύριο περίπου views και 4500 comments.

 Τελικά η όλη τακτική της εταιρίας μάλλον της γύρισε μπούμερανγκ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο twitter διάβασα ότι αυτό που συνέβη με τον συγκεκριμένο κάτοχο S4, συνέβη και σε άλλον. Με τακτικές λοιπόν τρομοκρατίας και απειλών, εκθεμελιώνεις και απογυμνώνεις ότι τέλος πάντων θεωρείς πως έχεις ‘χτίσει’ όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ βρίσκει έδαφος η αμίμητη λα’ι’κή ρήση: Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι. Samsung συμμορφώσου!…λέμε τώρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.