Εχθές είδαμε για την αρκετά σοβαρή τρύπα ασφαλείας που παρουσιάζουν οι Samsung συσκευές, εξαιτίας του SwiftKey που χρησιμοποιούν. Πάνω από 600 εκατομμύρια συσκευές είναι εκτεθειμένες, ενώ οι επίδοξοι hackers μπορούν αν πάρουν τα πάντα από την συσκευή.

Samsung-Unpacked-IFA-2013-Galaxy-Note-3-Knox-2

Σύμφωνα με την Samsung, θα γίνει χρήση του KNOX προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρία δεν θα χρειαστεί να περιμένει τους παρόχους να δώσουν τις αναβαθμίσεις στις συσκευές τους, κάτι που έχουν ήδη αμελήσει εδώ και καιρό.

Το Knox έχει την δυνατότητα να αναβαθμίζει την πολιτική ασφαλείας της συσκευής, με OTA αναβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να σταματήσει τυχών προβλήματα ασφαλείας, αμέσως μόλις εμφανιστούν. Οι αναβαθμίσεις του Knox θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Το Knox αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο χρήσιμο, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στις συσκευές, αφού τα προβλήματα ασφαλείας θα διορθώνονται μέσα σε μερικές ημέρες, αντί για βδομάδες ή και μήνες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.