Η Business Korea ισχυρίζεται πως η Samsung θα ανακοινώσει έξυπνα γυαλιά τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται. Σύμφωνα με πηγή εκ των έσω, το αναμενόμενο “Gear Glass” θα ανακοινωθεί στην IFA 2014, που θα γίνει στις 5-10 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Είναι λογικό να προχωρήσει η Samsung σε τέτοια ανακοίνωση, δεδομένου πως η Google έχει σκοπό να βγάλει από την Beta τα Google Glass την ίδια περίοδο.

gear-glass

Σύμφωνα με την πηγή, τα γυαλιά θα τρέχουν μια έκδοση του Tizen OS και θα συνδυάζουν ακουστικό με μια οθόνη. Αυτό το στήσιμο θα επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε μουσική από το δεξί τους αυτί και να κοιτούν την οθόνη με το δεξί τους μάτι. Η συσκευή θα μπει στην οικογένεια Gear, μαζί με τα Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit.

Η αναφορά λέει πως θα έχει λειτουργίες augmented reality, αναπαραγωγή μουσικής και θα συνδέεται με smartphone για περισσότερες λειτουργίες, πράγμα που πιθανότατα σημαίνει πως θα μπορούμε να κάνουμε και κλήσεις.

Εν τω μεταξύ, στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Apple μαζεύει πατέντες για έξυπνα γυαλιά συνέχεια. Η Microsoft και η LG επίσης αναπτύσσουν τα MS Glass και G Glass αντίστοιχα

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.