Να ένα πολύ όμορφο δώρο για τα Χριστούγεννα από την Samsung για τους κατόχους του Galaxy S9 και του Galaxy S9+. Το stable Adroid Pie αυτή τη στιγμή κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα Galaxy S9 και Galaxy S9+. Ναι, η Samsung είχε αναφέρει  ότι τα Galaxy S9 και Galaxy Note 9 θα λάβουν την ενημέρωση τον Ιανουάριο, αλλά δεν υπάρχει λόγος αυτό να μην καταφθάσει νωρίτερα.  Και το καλύτερο; Κατέφθασε και στους beta testers αλλά και αυτούς σε Android Oreo.

Η έκδοση του software για το τελικό update για τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ αντίστοιχα είναι G960FXXU2CRLI και G965FXXU2CRL. Η διάθεση φαίνεται να ξεκίνησε στη Γερμανία αρχικά και φυσικά θα καταφθάσει και σε άλλες χώρες. Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.