Σύμφωνα με το Reuters η Samsung (και άλλοι κατασκευαστές)  αναμένεται να υλοποιήσει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για να ανταγωνιστεί την Apple. Ο CEO της Fingerprint Cards, Johan Carlstrom, λέει πως η Samsungθ θα κυκλοφορήσει ένα είδους σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων τον επόμενο χρόνο, σε ένα από τα Smartphones της, ενώ η εταιρία ελπίζει να γίνει ένας από τους προμηθευτές της.

sliders-fingerprint

Εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε πως η Samsung δεν αναπτύσσει σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά αυτό ήταν λίγο αμφιλεγόμενο, κυρίως αν έχει άλλη εταιρία να το κάνει για την Samsung. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε υλοποίηση στο Galaxy S4 ή το Note 4. Από την άλλη η Samsung έχει πατεντάρει τεχνολογία αναγνώρισης αμφινληστροειδούς για τις συσκευές της, οπότε μένει να δούμε ποια τεχνολογία θα επικρατήσει.

Εμείς προτιμούμε την αναγνώριση αμφιβληστροειδούς ή ακόμα καλύτερα την ανάπτυξη σε άλλους πιο σημαντικούς τομείς!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. εννοειται πως προτιμαμε αναγνωριση αμφιβληστροειδούς. μιλαμε για την περισσοτερο καινοτομο εταιρεια του χωρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.