Η Samsung χρησιμοποίησε τον δικό της Exynos 7420 επεξεργαστή για όλες τις φετινές της ναυαρχίδες. Τα Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 edge+ και Galaxy Note 5, όλα αντλούν την επεξεργαστική τους δύναμη από τον Exynos 7420. Ωστόσο, τον ίδιο επεξεργαστή χρησιμοποιεί και η ναυαρχίδα της Meizu, το Meizu PRO 5. Εάν μια νέα φήμη που προέρχεται από την Κίνα αληθεύει, τότε για το 2016 η Samsung θα παράξει έναν ξεχωριστό high-end επεξεργαστή, ο οποίος θα είναι μόνο για πώληση σε άλλους κατασκευαστές συσκευών, όπως η Meizu.

exynos 8 octa

Ο Exynos 8890 αναμένεται να είναι ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιήσει η Samsung το 2016 για τις high-end συσκευές της. Η παραπάνω φήμη μιλάει για τον Exynos 8870, ο οποίος θα είναι επίσης high-end επεξεργαστής αλλά θα προσφέρει χαμηλότερες ταχύτητες σε σύγκριση με τον Exynos 8890. Σε ένα πρόσφατο single-core test στο Geekbench, ο Exynos 8870 έφτασε τους 2000 πόντους σε σύγκριση με τους 2270 του Exynos 8890.

Μέχρι στιγμής, η Meizu φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να αγοράσει τον Exynos 8870. Η φήμη προσθέτει ότι θα μπορούσαμε να δούμε τον επεξεργαστή στο Meizu PRO 6 και στο Meizu PRO 6 mini κατά το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους. Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι δεν έχουμε ακόμα ακούσει κάτι επίσημο από την Samsung και Meizu, δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.