Ο κορεάτικος Τύπος, έκανε πάλι το θαύμα του και μας αποκαλύπτουν πως η Samsung έχει σκοπό να κυκλοφορήσει συσκευές με αναδιπλούμενη οθόνη, στα τέλη του 2015. Η συσκευή θα έχει οθόνη 8-9 ίντσες, με ανάλυση Full HD και τεχνολογίας sAMOLED. Όμως δεν θα είναι μια απλή οθόνη, καθώς θα διπλώνει στην μέση, σχηματίζοντας μια συσκευή 5.68 ιντσών.

Samsung-foldable-display-device

Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες δοκιμές στην οθόνη, η οποία είναι αρκετά ανθεκτική. Κατά το δίπλωμά της, η ποιότητα παρέμεινε η ίδια, πράγμα που σημαίνει πως είμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία της, αν φυσικά μπορεί να παραχθεί με χαμηλό σχετικά κόστος.

samsung-seamless-folding-amoled-design-570

Φυσικά η κατασκευή της οθόνης δεν είναι το μόνο που πρέπει να γίνει, καθώς το λογισμικό θα πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να εκμεταλλευτούν οι ιδιότητες της. Αντίστοιχη οθόνη παρουσίασε και η Nokia στην SID 2014. Το μέλλον διαγράφεται ιδιαίτερα δυνατό!

https://www.youtube.com/watch?v=Iz6KvO-Gvcc

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.