Μετά από χρόνια σταθερής αύξησης της τιμής των flagships smartphones της και της έντονης προώθησης των high end μοντέλων, η Samsung λέγεται ότι θα πραγματοποιήσει στροφή με τη σειρά Galaxy S21. Σύμφωνα με ένα report από την Κορέα, η εταιρεία μειώνει την τοπική τιμή της επόμενης σειράς flagship συσκευών, ενώ την ίδια στιγμή ελπίζει ότι το πιο οικονομικό μοντέλο θα ηγηθεί της σειράς.

φθηνό Galaxy S21

Σύμφωνα με το ETNEws η Samsung ελπίζει δηλαδή ότι το Galaxy S21 μοντέλο θα είναι το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις. Και μάλιστα ως απόδειξη των ισχυρισμών αυτών, η ιστοσελίδα επικαλείται το γεγονός ότι το 60% της δυνατότητας παραγωγής έχει αφιερωθεί στο φθηνότερο S21 μοντέλο. Ειδικότερα, λέγεται ότι η Samsung ρίχνει την τιμή του εν λόγω μοντέλου στα $909 περίπου, από τα 1.146 δολάρια του S20.

Οι λόγοι αυτών των εξελίξεων είναι για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τη σειρά iPhone 12 και να καλύψει το κενό που άφησε στην αγορά η Huawei, ενώ λέγεται ότι η Samsung ενθαρρύνθηκε και από τον δημοφιλές χαρακτήρα του Galaxy S20 FE. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η έμφαση της Samsung στα φθηνότερα μοντέλα, είναι η απόδειξη ότι τα flagships δεν αξίζουν, ωστόσο όμως και τα PLUS όπως και τα ULTRA μοντέλα έχουν τα δικά τους features να προσφέρουν.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.