Υπήρξαν πολλές φήμες τον τελευταίο καιρό, που αφορούσαν την χρήση OLED οθονών στα μελλοντικά iPhones. Η μετάβαση σε αυτή την τεχνολογία οθονών λέγεται ότι θα γίνει το 2018, ωστόσο η Apple είναι πολύ πιθανό να προετοιμάζεται από τώρα για την παραγωγή των συσκευών της.

samsungdisplaylogo

Οι τελευταίες φήμες από την Κορέα ισχυρίζονται ότι η Samsung είναι η νούμερο ένα επιλογή της Apple σχετικά με την προμήθεια OLED πάνελ. Η Samsung σκοπεύει να επενδύσει όχι λιγότερο από $ 7.47 δισεκατομμύρια μέσα στα επόμενα δύο έτη για εργοστάσια και εξοπλισμό για την παραγωγή τους, και ενώ είχε ήδη σχέδια για την επέκταση της παραγωγής OLED οθονών, αυτή η επένδυση φαίνεται να είναι πολύ υψηλότερη από ό,τι περιμέναμε. Η εταιρεία φαίνεται πως πραγματικά έχει μεγάλα σχέδια για την προμήθεια πάνελ σε άλλους κατασκευαστές κινητής τηλεφωνίας, όπως η Xiaomi, η Huawei αλλά και η Apple.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η επένδυση θα αρχίσει από $2.49 δισεκατομμύρια μέχρι και $3.32 δισεκατομμύρια για φέτος ώστε να εξασφαλιστεί η παραγωγή 30.000 έως 45.000 πάνελ ανά μήνα, και το 2017 θα επενδυθούν επιπλέον $4.17 δισεκατομμύρια για άλλα 45.000 πάνελ ανά μήνα.

Δεν υπάρχουν προς το παρών επίσημες πληροφορίες για το θέμα, αλλά πηγές του κλάδου ισχυρίζονται ότι η σύμβαση μεταξύ της Apple και της Samsung έχει ήδη υπογραφεί.

Πηγή (1), (2)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.