Η εύρεση αρκετού αποθηκευτικού χώρου για το back up του smartphone είναι μια ιδιαίτερα επίπονη διεργασία. Σε μια προσπάθεια να το λύσει η εταιρεία διαθέτει μια νέα υλοποίηση δωρεάν σε όλα τα Galaxy smartphones για να έχουν κυριολεκτικά όσο χώρο αυτοί επιθυμούν.

Ο λόγος, για το Samsung Temporary Cloud Backup, που αν και δεν έχει σκοπό να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση στο Google Drive, θα σου δώσει τον απαραίτητο χώρο που χρειάζεσαι για 30 ολόκληρες ημέρες χωρίς περιορισμούς για να μεταφέρεις τα αρχεία σου σε μια νέα συσκευή. Επίσης, γίνονται δεκτά αρχεία κάτω των 100GB.

Αποτελεί μια προσπάθεια διευκόλυνσης των χρηστών, στις περιπτώσεις που θέλουν να κάνουν restore τα δεδομένα τους σε μια νέα συσκευή, να επισκευάσουν τη συσκευή τους και θέλουν έναν προσωρινό χώρο. Υποστηρίζει πολλαπλούς τύπους αρχείων ακόμη και από τρίτες εφαρμογές. Προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα καταφθάσει στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.