Η Samsung, όπως και πολλές άλλες εταιρείες, έχει μια ιδιαίτερα άσχημη χρονιά, με την Κορεατική εταιρεία να εξετάζει δραστικές αλλαγές για να διατηρήσει την κερδοφορία της. Παρά τις απογοητευτικές πωλήσεις του Galaxy S20, η Samsung αποκάλυψε κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο ότι οι πωλήσεις συσκευών θα αρχίσουν να βελτιώνονται, χάρη στο optimization του κόστους και σε μείωση των εξόδων για marketing.

Ωστόσο, η Samsung θα εξετάσει και πιο δραστικές λύσεις για να διατηρήσει την κερδοφορία και φαίνεται να εξετάζει ακόμη και την διακοπή των πωλήσεων της σειράς Galaxy S10 και Galaxy Note 10. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet από τον MauriQHD, υπήρχε μεγάλη συζήτηση εντός της Samsung σχετικά με το μέλλον των Galaxy S10, Galaxy Note 10, του αρχικού Galaxy Fold και του Galaxy Z Flip.  Η πηγή ισχυρίζεται ότι ορισμένα σημεία της συζήτησης είναι τόσο τρελά και πως δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη αν η Samsung αποφάσισε σύντονα να σταματήσει την πώληση των Galaxy S10 και Galaxy Note 10.

Μια τέτοια στρατηγική θα της επιτρέψει να μειώσει το κόστος και τις χαμένες πωλήσεις, εστιάζοντας επιθετικά στην προώθηση των Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G και τη σειρά Galaxy Tab S7.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.