Μια νέα αναφορά από την Κορέα και συγκεκριμένα από το ETNews, μας λέει πως η Samsung είναι πολύ κοντά στο να κυκλοφορήσει ένα νέο Tablet 10.5 ιντσών. Η νέα συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

Θα μας πείτε, οκ άλλη μια Samsung συσκευή. Αυτή η εταιρία κάθε δύο ώρες ανακοινώνει και μια καινούρια. Που είναι η είδηση;
Σε αντίθεση με την πληθώρα συσκευών που ανακοινώνει η Samsung, το επερχόμενο Tablet θα είναι η επιστροφή της εταιρίας στις AMOLED οθόνες για tablets. Τελευταία φορά είδαμε AMOLED στο Galaxy Tab 7.7 του 2011!
Η φήμη αυτή έρχεται να δέσει με προηγούμενες, που ανέφεραν πως η Samsung θα ανακοινώσει τέσσερα tablets μέσα στο 2014. Θα κυμαίνονται από 7 μέχρι και 13.3 ίντσες. Τα μικρότερα από αυτά θα φέρουν AMOLED οθόνη. Αν αυτό είναι πραγματικότητα, δυστυχώς δεν θα δούμε το πολύαναμενόμενο panel της Japan Display με ανάλυση 4Κ (3840×2160), εκτός αν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα μοντέλα.
Τώρα που η Samsung άρχισε να παίρνει τα πάνω της στην αγορά των Tablets, αναμένουμε μεγάλες εξελίξεις στο θέμα! Άλλωστε πλέον η πλειοψηφία που χρησιμοποιεί τους υπολογιστές της για ψυχαγωγία, προτιμάει να μεταβεί σε Tablets παρά σε ένα laptop!