Η Samsung εργάζεται σε πολλά νέα photo και video modes για τα επερχόμενα smartphones της, κάτι που δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, ότι οι πρόοδοι της εταιρείας στο χώρο της φωτογραφίας θα είναι σημαντικές. Πιο συγκεκριμένα τα νέα modes που έρχονται είναι Director’s View, Night Hyperlapse, Single Take Photo, Vertical Panorama και custom φίλτρα. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά:

Director’s View

Το πρώτο και το πιο εκπληκτικό feature είναι το ολοκαίνουργιο Director’s View. Θα σου δώσει τη δυνατότητα να κλειδώσεις πάνω σε ένα υποκείμενο και επίσης να επιλέξεις ποιος θα είναι στο close up. Μαζί με αυτό, θα σου δώσει τη δυνατότητα να πιέσεις πάνω στα thumbnails της αριστερής πλευράς για να πραγματοποιήσεις την εναλλαγή μεταξύ των φακών. Αυτό ακούγεται σαν η Samsung να θέλει να σου δώσει τη δυνατότητα  να προβείς στην εγγραφή από πολλαπλούς φακούς την ίδια χρονική στιγμή. Πρόκειται για κάτι που κάνει ήδη το iOS Filmic Pro στο iPhone 11. Μπορείς να προβείς στην εγγραφή 1080p video στα 30fps στο iPhone 11 από δυο κάμερες την ίδια στιγμή.

Night Hyperlapse

Το επόμενο feature θα είναι το Night Hyperlapse. Θα πρόκειται για το ήδη υπάρχον hyperlapse mode αλλά με το night mode. Θα χρειαστεί να διατηρήσεις το τηλέφωνό σου σταθερό, κάτι που το κάνει να ακούγεται περισσότερο σαν ένα night time-lapse mode.

Single Take Photo

Στη συνέχεια έχουμε το Single Take Photo, το οποίο φαντάζει σαν ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Το mode θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις την εγγραφή μιας σκηνής σε πλήθος εικόνων και μικρών βίντεο. Θα πρέπει να γυρίσεις το τηλέφωνό σου για 15 δευτερόλεπτα, αργά και θα λάβει ένα πλήθος διαφορετικών εικόνων και video της σκηνής. Καθώς προχωράς, θα σου λέει να επιβραδύνεις όταν χρειάζεται και θα εμφανίζει μηνύματα  pop up, όπως “Oh, you’re doing great!”. Μόλις το τηλέφωνο επεξεργαστεί όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο, θα μπορείς να δεις μια συλλογή από αυτά που μόλις τράβηξες.

Vertical Panoramas

Στη συνέχεια είναι τα vertical panoramas. πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο λαμβάνει ένα panorama κάθετα. Είναι ένα feature που είναι ήδη διαθέσιμο στα τηλέφωνα της Samsung αν αγνοήσεις τις προειδοποιήσεις του τηλεφώνου.

Τέλος, θα έχουμε και custom φίλτρα. Η Samsung προσθέτει τη δυνατότητα λήψης μιας φωτογραφίας και τη μετατροπή της σε φίλτρο. Αν και δεν είμαστε απολύτως σίγουροι τι αυτό σημαίνει, μάλλον θα λαμβάνει κάποια στοιχεία, όπως saturation, exposure και φωτεινότητα και θα τα μετατρέπει σε φίλτρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.