Με το One UI 6.0, η Samsung θα παρουσιάζει με περισσότερη ακρίβεια τους αριθμούς αποθηκευτικού χώρου της Samsung συσκευές. Αντί δηλαδή η εταιρεία να ομαδοποιεί τη διαφορά μεταξύ του διαφημιζόμενου αποθηκευτικού χώρου και του πραγματικού στην ενότητα System, το One UI 6.0 την εμφανίζει ως Other Files. Κάτι τέτοιο θα βάλει τέλος στο να πιστεύει ο κόσμος ότι το software της Samsung καταλαμβάνει ως και 60GB χώρο σε ένα 512GB smartphone.

Η αλλαγή εντοπίσθηκε από τον Max Weinbach και επιβεβαιώνεται από το sammobile, όπου στην One UI 6 Beta 1 το My Files app δείχνει 17.56GB χώρου στο Σύστημα και 4.98GB χώρου στο Other files. Το τελευταίο αυτό section δεν είναι τίποτε άλλο από τη διαφορά μεταξύ του διαφημιζόμενου χώρου (μετρημένου σε Gigabytes) και της πραγματικής μέτρησης του χώρου σε gibibytes.

Για παράδειγμα, ένα 256GB (Gigabyte) Galaxy S23 έχει 238GiB διαθέσιμου χώρου στους χρήστες. Η διαφορά αυτή των 18GB προηγουμένως βρίσκονταν στο System με αποτέλεσμα να έχουμε υψηλά νούμερα στα 36GB. Πλέον, το One UI 6.0 δείχνει τα στοιχεία στο Other Files με πιο επακριβή τρόπο στα 17.56GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.