Αντί για 26 τρισεκατομμύρια won, κάπου 20.4 δισεκατομμύρια δολάρια, η Samsung αναμένεται να βγάλει μόλις 10 δισεκατομμύρια από την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο χώρο των ημιαγωγών. Οι δυσοίωνες αυτές προβλέψεις της διοίκησης γνωστοποιήθηκαν σε εργαζομένους σύμφωνα με αναφορές της The Elec.

Όλα αυτά, κατά τον καθορισμό του προβλεπόμενου αριθμού εσόδων που θα πρέπει να ξεπεραστεί για να δοθεί μπόνους στους εργαζομένους που ορίζεται ως ένα ποσοστό επί του ετήσιου μισθού.

Αποδεικνύεται ότι τα κέρδη ρεκόρ του τμήματος αυτού που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, λόγω της εξαιρετικά υψηλής ζήτησης συσκευών για εργασία από το σπίτι, έχουν πλέον μειωθεί σημαντικά.

Από τη στιγμή που τα προϊόντα της Samsung όπως RAM και flash memory chips βρίσκονται παντού, πόσο μάλλον οι ημιαγωγοί, η εν λόγω μείωση των προσδοκιών όσον αφορά το κέρδος αποτελεί χαρακτηριστικό σημάδι της κατάστασης που θα επικρατήσει το 2023.

Η Samsung ωστόσο, δεν είναι από εκείνες τις εταιρείες οι οποίες θα μειώσουν τις δαπάνες κεφαλαίων, στη πράξη σχεδιάζει να επεκτείνει τις γραμμές παραγωγής και να προβεί σε μείωση τιμών για να συγκεντρώσει και άλλο μερίδιο αγορά το 2023, την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμός περικόπτει θέσεις εργασίας και βάζει σε παύση τα σχέδια επέκτασης εργοστασίων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.