Το Google Pixel 7a μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα οικονομικά Android smartphones για κάποιον που ψάχνει κορυφαίες επιδόσεις σε χαμηλή τιμή, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το sammobile, πολλά Samsung smartphones παίρνουν περισσότερες ενημερώσεις από την εν λόγω οικονομική συσκευή της Google.

Τα Galaxy A54, Galaxy A34 και Galaxy A24 κάνουν το ντεμπούτο τους με Android 13 και θα πάρουν τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις του Android και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Την ίδια στιγμή, μια συσκευή με pure Android, το Pixel 7a έρχεται και αυτό με Android 13 θα πάρει ωστόσο τρεις μεγάλες ενημερώσεις του Android και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Ουσιαστικά η Samsung αυτή τη στιγμή, προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορούσε κάποιος χρήστης να φανταστεί, μακροχρόνια υποστήριξη για το smartphone του, έχοντας κερδίσει το παιχνίδι των ενημερώσεων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.