Δελτίο Τύπου

Αθήνα – 02 Ιανουαρίου 2013 – Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το Smart TV Software Development Kit (SDK) 5.0, το οποίο παρέχει στην κοινότητα της τεχνολογίας και σε προγραμματιστές, όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη εφαρμογών για Smart TVs. Η νέα έκδοση του SDK σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των προγραμματιστών για συμβατότητα με περισσότερες συσκευές, δημιουργώντας, ένα πλούσιο οικοσύστημα εφαρμογών.

Samsung_smart_tv_seenow_VOD2

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου Smart TV SDK είναι το Web UI Framework για τη Samsung Smart TV Caph (Beta Cassiopeia), το οποίο επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν HTML 5 standards, για την πιο εύκολη δημιουργία νέων εφαρμογών, με υψηλό σχεδιασμό και animation effects. Η Samsung είναι, επίσης, η πρώτη εταιρεία στην κατηγορία των Smart TVs που χρησιμοποιεί τεχνολογία PNaCL, δίνοντας τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να προσφέρουν εφαρμογές μέσα από διάφορα μοντέλα Smart TV, χωρίς να ανησυχούν για ζητήματα συμβατότητας.

 

Επιπροσθέτως, η Samsung έχει βελτιώσει τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου SDK, συμπεριλαμβάνοντας Multi-Screen και browser-based IDE. Η λειτουργία Multi-Screen επιτρέπει στην εφαρμογή να χρησιμοποιείται και σε τηλεοράσεις και σε φορητές συσκευές, ενώ η λειτουργία browser-based IDE βοηθά στην ανάπτυξη εφαρμογών, καθώς οι προγραμματιστές μπορούν να εργάζονται μέσα σε web browser, χωρίς να χρειάζονται κάποιο ξεχωριστό εργαλείο. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, το SDK 5.0 είναι συμβατό με περισσότερες συσκευές, δίνοντας, παράλληλα, στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν οικιακές συσκευές, όπως το φωτισμό, το κλιματιστικό και τον ψυγειοκαταψύκτη, απευθείας μέσω της Samsung Smart TV.

 

Το SDK 5.0 θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Samsung Developers Forum, http://www.samsungdforum.com/ από τις 6 Ιανουαρίου 2014.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν #1 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.