Δελτίο Τύπου

Αθήνα – 13 Μαΐου 2014

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο 1ο “Samsung Service Lab” workshop που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Μαΐου στο INNOVATHENS Powered by Samsung (Samsung Lab), τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηνών.

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών, θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 samsung innovathens

Ο στόχος του workshop “Samsung ServiceLab” είναι η γνωριμία με τις aftersales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/ ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 210-3475518 (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Ώρες: 10.00 – 17.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 InnovAthens_ Samsung Lab

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο SamsungServiceLabWorkshop

Διήμεροσεμινάριο “Samsung Service Lab”

19/5 (ώρες 09:05-12:35) & 20/5 (ώρες 09:05-13:30)

INNOVATHENS, «Τεχνοπολις» Δήμου Αθηναίων (κτήριο Αεριοφυλάκιο 2)

Πειραιώς 100, Γκάζι

2ος όροφος, SamsungLab

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.