Τον περασμένο μήνα η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S5 LTE-A που είναι και το πρώτο Quad HD (2560×1440) smartphone της εταιρίας. Η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο για την Κορέα, ενώ η εταιρία δεν έχει σχέδια για παγκόσμια κυκλοφορία. Αυτό δεν σταματάει την Samsung από το να λέει στους καταναλωτές πως η Quad HD οθόνη είναι πολύ καλύτερη από την απλή Full HD του κανονικού Galaxy S5.

Samsung-Quad-HD-vs-Full-HD-Galaxy-S5

Σε επίσημη ανάρτηση στο blog της εταιρίας, διαβάζουμε πως δεν θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε συνηθίσει, καθώς η Quad HD οθόνη είναι 187% πιο καθαρή από τις Full HD.

Το Samsung Galaxy S5 και το S5 LTE-A, έχουν 5.1 ίντσες οθόνη, αλλά διαφέρουν στην ανάλυση, με το S5 LTE-A να προσφέρει 577ppi πυκνότητα σε pixels, αντί των 432 που προσφέρει το απλό μοντέλο με την 1080p οθόνη.

Samsung-Quad-HD-vs-Full-HD-Galaxy-S5-2

H Samsung ρίχνει και μπηχτή στην LG, αναφέροντας πως «όταν έχεις υψηλότερα PPI, η Super AMOLED μεγιστοποιεί την υπεροχή της απέναντι στις LCD».

Η Samsung περιμένει πως από εδώ και στο εξής οι Quad HD οθόνες, θα είναι σε όλες τις ναυαρχίδες, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της, περιμένουμε σύντομα εύκαμπτες και διάφανες οθόνες, κάτι που το περιμένουμε με ανυπομονησία!

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάτι μου λέει ότι έχουν ξυπνήσει εκεί στην Sammy, και θα δούμε πολλά νέα πράγματα από εδώ και πέρα!
    Και κάτι ακόμα αφού δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την 1080p τότε γιατί δεν έκανε και το GS5 το κανονικό με 2K, δηλαδή από τον περασμένο Σεπτέμβριο που βγήκε το Note 3 πρέπει να είχαν πάρει όλοι άδεια μέχρι την ανακοίνωση το S5!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.