Πολλαπλές αναφορές τονίζουν ότι η Samsung θα λανσάρει τα νέα Galaxy S21 τον Ιανουάριο αντί για τον Φεβρουάριο που συνηθίζει. Το Reuters επισημαίνει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για να μπορέσει να κλέψει μερίδιο από την Huawei. Στελέχη της βιομηχανίας επισημαίνουν ότι η σειρά S21 θα φθάσει στα καταστήματα στα τέλη Ιανουαρίου, αντί για αρχές Μαρτίου.

Η πρώιμη άφιξη των Galaxy S21 flagships θα μειώσει το κενό μεταξύ της διάθεσης του iPhone 12, το οποίο έφθασε έναν μήνα αργότερα από ότι συνήθως. Κάτι τέτοιο βοήθησε τη Samsung να βρεθεί στην κορυφή της Αμερικανικής αγοράς το Q3 για πρώτη φορά στα χρονικά. Βάσει δεδομένων της Canalys, η Huawei ξεπέρασε τη Samsung όσον αφορά τη διάθεση συσκευών το Q2, αλλά οι περιορισμοί τους οποίους είχε να αντιμετωπίσει επέτρεψαν στη Samsung να πάρει την κορυφαία θέση το Q3.

Προμηθευτές εξαρτημάτων ελπίζουν ότι η κυβέρνηση του Biden θα επιδιώξει μια πιο φιλική σχέση με τη Κίνα, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν. Ο Biden υποστηρίζει το ban στη χρήση εξοπλισμού της Huawei στις ΗΠΑ, αν και η κυβέρνησή του μπορεί να αλλάξει πως αυτή και οι σύμμαχοι των ΗΠΑ διαχειρίζονται τις κινεζικές εταιρείες στη παγκόσμια σκηνή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.