Ακούσαμε πως η Samsung παρουσίασε το Galaxy S6 σε παρόχους και στενούς συνεργάτες  της, το Galaxy S6. Η συσκευή φημολογείται πως θα είναι εντελώς διαφορετική στο εξωτερικό της, σε σχέση με τους προγόνους της. Δεν θα είναι μόνο στην εμφάνιση του Hardware όμως, αλλά και του Software. Σύμφωνα με πηγές της BussinessKorea, η Samsung αφαιρεί άχρηστες λειτουργίες του TouchWiz, με σκοπό να τον κάνει πιο ελαφρύ και γρήγορο.


 

Δεν θα μείνει μόνο στο να κάνει πιο ελαφριά την συσκευή, συγκεκριμένα η πηγή του BussinessKorea αναφέρει. “Έχουμε σκοπό να αφαιρέσουμε όλες τις άχρηστες λειτουργίες και να φτάσουμε το UI μας σε επίπεδα Nexus 6”.

Αν οι παραπάνω πληροφορίες είναι πραγματικές, τότε είναι καλοδεχούμενες οι αλλαγές, αφού θα κάνουν τον TouchWiz να λειτουργεί πλέον χωρίς κολλήματα και lag, ακόμα και σε πιο αδύναμες συσκευές. Πριν ένα χρόνο ο @evleaks είχε δημοσιεύσει screenshots από το Iconic UΧ της Samsung, το οποίο αναμέναμε να δούμε στο Galaxy S6. Η εταιρία έχει ήδη πατεντάρει το UI, αλλά ακόμα δεν το έχουμε δει σε κάποια συσκευή. Αυτό δεν σημαίνει πως η Samsung άφησε το Iconic UX, αφού μπορεί απλά να μην ήταν έτοιμο στην ώρα του.


 

Όπως και να έχει, θα δούμε επίσημα ότι έχει να μας δείξει η Samsung στην MWC 2015 τον Μάρτιο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα και τα leaks γύρω από το Galaxy S6 και την Samsung.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.