Η Samsung ξεκίνησε την διάθεση του Galaxy Note 7 στο κοινό της Κορέας, από τις 19 Αυγούστου. Μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 400.000 συσκευές στην πατρίδα της, όμως οι βασικοί πάροχοι (SK Telecom, KT και LG Uplus) σταμάτησαν την διάθεση της συσκευής στο κοινό.

Samsung-Galaxy-Note-7-Exploded-02

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε άγνοια για το θέμα και δήλωσε πως η εταιρία ελέγχει αν η διάθεση στο κοινό έχει ήδη σταματήσει.

Η πιο βάσιμη μέχρι στιγμής θεωρία, θέλει το πρόβλημα να οφείλεται στις συσκευές που ανατινάχτηκαν κατά την φόρτιση, καθώς 5 χρήστες δήλωσαν πως η συσκευή τους έσκασε την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα έχουμε δει φωτογραφίες με κάποιες από τις καμένες συσκευές, από την πρώτη αλλά και δεν δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας τους. Οπότε η Samsung ίσως πάγωσε για λίγο την παραγωγή, ώστε να ελέγξει το θέμα, πριν πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Ένας εκπρόσωπος των παρόχων επιβεβαίωσε πως η Samsung σταμάτησε την διαθεσιμότητα λόγω ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε, χωρίς να δώσει παραπάνω διευκρινήσεις.

Γενικότερα σαν Techmaniacs θα σας συμβουλεύαμε να μην αγοράζετε ποτέ τις πρώτες παρτίδες μιας συσκευής, καθώς δεν είναι λίγες φορές που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, τα οποία λύνονται στην συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ