Η Samsung, σύμφωνα με μία νέα αναφορά του Strategy Analytics, κατάφερε να εκθρονίσει ξανά την Apple, από την θέση του μεγαλύτερου κατασκευαστή smartphone, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015. Η Samsung απέστειλε 83.2 εκατομμύρια smartphone παγκοσμίως και πήρε το 24% του μεριδίου αγοράς μέσα σε αυτό το τρίμηνο. Αυτό είναι μικρότερο από το 31% μερίδιο που είχε την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο, αλλά είναι περισσότερο από το 18% της Apple.

Samsung-Logo_3

Ένας ανώτερος υπάλληλος της Strategy Analytics, δήλωσε πως οι συνολικές επιδόσεις της Samsung σταθεροποιήθηκαν αυτό το τρίμηνο, το οποίο βοήθησε την εταιρεία να αποκαταστήσει την κυρίαρχη θέση. Οι νέες ναυαρχίδες της Samsung, το Galaxy S6 & το S6 Edge, απολαμβάνουν τεράστια επιτυχία και η εταιρεία αναμένει να πουλήσει περισσότερα από 70 εκατομμύρια κομμάτια και των δύο.

Η Samsung χρειάστηκε να τριπλασιάσει την παραγωγή του Galaxy S6 Edge για να καλύψει τη ζήτηση, ενώ η κυκλοφορία του, είχε ως αποτέλεσμα την μείωση πωλήσεων του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus.

Η Samsung ξεκίνησε το 2015 πολύ δυναμικά και αυτό μας κάνει ακόμα ποιο περίεργους, για τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.