Η Apple εστίασε όλες τις προσπάθειές της στη τεχνολογία της αναγνώρισης προσώπου και έριξε τη μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό, από τότε που αντικατέστησε το Touch ID fingerprint scanner με ένα Face ID kit στην εγκοπή του iPhone X. Το Face ID έχει μειωθεί σημαντικά σε μέγεθος από τότε, ενώ η Apple κατάφερε να απαλλαχθεί από την εγκοπή από την εποχή των iPhone 14 Pro series.

Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος που καταλαμβάνει σε μια οθόνη ενός iPhone είναι πολύ μεγαλύτερος από τις μπροστινές κάμερες για παράδειγμα ενός Samsung smartphone, ανεξάρτητα από το αν η Apple προσπαθεί να το καλύψει με το Dynamic Island.

Η Samsung όμως φαίνεται να προσπαθεί να αναπαραστήσει την εν λόγω λειτουργικότητα του Face ID, αλλά μόνο με την μπροστινή  κάμερα, μαζί με κάποια AI χαρακτηριστικά. Ο λόγος για το PollarID, με έναν leaker να σημειώνει ότι η λειτουργεία θα έλθει από το S26 Ultra και μετά.

Παράλληλα, η Samsung θα συνεχίσει να προσφέρει τη τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στο Galaxy S26 Ultra, δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές βιομετρικής ταυτοποίησης από την Apple.

Cosmote: Πρόσβαση στον αριθμό του κινητού σου σε κάθε συσκευή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.