Η Samsung ανακοίνωσε τα νέα mid-range Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G και αναφέρθηκε σε τρία σημαντικά στοιχεία κλειδιά. Πρώτον, έχουν βελτιωμένη φωτογραφία και βίντεο, έρχονται με καλύτερη αυτονομία, και έχουν πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Όμως, υπήρξε μία ακόμα πιο σημαντική πληροφορία.

Σύμφωνα με τη νοτιοκορεάτικη εταιρεία, τα νέα της mid-range ανήκουν στην νεότερη πολιτική της σχετικά με τις ενημερώσεις λογισμικού. Για αρχή, τα Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G κυκλοφόρησαν με την νεότερη έκδοση του One UI, την 5.1, που βασίζεται σε Android 13 και θα πάρουν τέσσερις βασικές εκδόσεις Android.

Αυτό σημαίνει ότι τα Samsung Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G θα αναβαθμιστούν έως το Android 17 και το One UI 9, ίσως και το 9.1, αν υπάρξει. Εκτός από αυτό, τα νεότερα mid-range smartphones της Samsung θα λάβουν πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας, οι οποίες θα είναι μηνιαίες για δύο ή και τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.