Αυτή τη στιγμή το Samsung Pay είναι μόνο συμβατό με συσκευές της ίδιας της εταιρίας, όμως οι Κορεάτες θέλουν να το  φέρουν σε περισσότερες συσκευές, άλλων κατασκευαστών. Ο σκοπός τους δεν είναι να μείνουν μόνο σε Android συσκευές, αλλά να το δούμε και σε συσκευές με iOS.

Από ότι φαίνεται όμως, η Samsung προσγειώθηκε απότομα, αφού σύμφωνα με το ETNews, h Apple απέρριψε την Samsung Pay Mini app στο App Store. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, όμως πιστεύουμε ότι είναι προφανής. Σύμφωνα με το ETNews η Samsung δεν θα προσπαθήσει να την ανεβάσει το App Store ξανά και θα συγκεντρωθεί στις Android συσκευές.

Μπορεί να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η Apple απέρριψε το Samsung Pay Mini app, όμως ο πιθανότερος είναι πως δεν θέλει ανταγωνιστές στην πλατφόρμα της, όσον αφορά τις πληρωμές.

Η μάχη αναμένεται μεγάλη, με την Apple να έχει ήδη 35% αποδοχή στους πωλητές των ΗΠΑ. Η Samsung στο σύνολό της έχει καλύτερη υλοποίηση, αφού το Samsung Pay είναι αποδεκτό και από μηχανήματα που διαβάζουν μαγνητικές ταινίες, όμως της λείπουν οι συνεργασίες. Ο χρόνος θα δείξει και δεν απέχουμε πολύ από την καθολική επικράτηση των πληρωμών με smartphones.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.