Η τεχνολογική βιομηχανία φαίνεται πως κυνηγάει ιδιαίτερα το θέμα των εύκαμπτων συσκευών και αυτό φαίνεται από τα προϊόντα των εταιριών τον τελευταίο καιρό. Μια από αυτές τις εταιρίες είναι και η Samsung, η οποία κατέθεσε αίτηση για πατέντα, που περιλαμβάνει ένα εντελώς εύκαμπτο smartphone.

samsung flexible

Η συσκευή θα αποτελείται από διακριτά μέρη που όταν κουνιούνται θα σχηματίζουν κυρτότητα στην συσκευή, που από ότι φαίνεται θα είναι αρκετά μεγάλη. Οι σύνδεσμοι θα είναι αρθρωτοί και θα κινούνται έτσι, ώστε όσο κυρτή γίνεται η μια πλευρά της συσκευής, τόσο κοίλη να γίνεται η άλλη. Η μπαταρία της συσκευής θα πρέπει να κατανεμηθεί ανάμεσα στα τμήματα της.

Μια προτεινόμενη  χρήση της συσκευής είναι το να κλείνουν τα μέρη της συσκευής έτσι, ώστε να γαντζώνονται πάνω σε ρούχα, ώστε να εξαλείφονται οι ανάγκες για επιπλέον λουράκια.

Η συσκευή που πατενταρίστηκε είναι η λογική συνέχεια των εύκαμπτων οθονών, στις οποίες δουλεύει η Samsung εδώ και αρκετό καιρό. Αρκετά πράγματα όμως πρέπει να πατενταριστούν μέχρι να έχουμε την τελική συσκευή στην αγορά, οπότε μην περιμένετε να δούμε κάτι μέσα στο έτος.

Αν θέλετε να δείτε κάτι σχετικά εύκαμπτο, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο LG G Flex 2.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.