Να ένα νέο feature που η Samsung εισήγαγε με το gallery app στο Android Pie. Μπορείς να μετακινήσεις τις φωτογραφίες σου στον κάδο ανακύκλωσης από το να τις διαγράψεις εντελώς. Είναι σαν το κάδο ανακύκλωσης στα Windows ή σαν ένα trash section σε έναν email client. Ο κάδος αδειάζει μετά από 15 ημέρες, δίνοντάς σου αρκετό χρόνο να αποφασίσεις αν τελικά θέλεις να διατηρήσεις τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η Samsung θα σου προτείνει να προβείς στην ενεργοποίηση της επιλογής του κάδου ανακύκλωσης την πρώτη φορά που θα διαγράψεις μια φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποίησετε τον κάδο από τα settings της εφαρμογής της Gallery. Εκτός από την διαγραφή των φωτογραφιών κάθε 15 ημέρες, όλες διαγράφονται και αν απενεργοποιήσεις τον κάδο στα settings της Gallery.

To Gallery feature ήταν διαθέσιμο και στο Oreo αλλά για φωτογραφίες που συγχρονίζονταν με το Samsung Cloud. Ωστόσο αυτές οι φωτογραφίες, δεν αποθηκεύονταν στην συσκευή, κάνοντάς το μια κακή υλοποίηση εξαιτίας του ιδιαίτερα μικρού δωρεάν χώρου στο Samsung Cloud.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.