Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, υπήρξαν πλήθος παραπόνων στο Reddit για την πολύ κακή διάρκεια της μπαταρίας στα Samsung smartphones, μετά την αναβάθμισή τους στο One UI 5.1. Ειδικότερα, το πληκτρολόγιο της Samsung ανέφερε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας μετά το update.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε πλέον επίσημα ότι όντως αυτό ήταν η αιτία του προβλήματος. Να σημειωθεί ότι επηρέαζε κορυφαία Samsung smartphones, όπως τα Galaxy S22, S21, Z Fold 4 και Z Fold 3. H Samsung έχει κυκλοφορήσει ήδη από τις 2 Μαρτίου ενημέρωση που λύνει το πρόβλημα.

Οι πιθανότητες είναι η συσκευή σου να έχει ήδη την τελευταία έκδοση του Samsung Keyboard v 5.6.10.31. Αν όχι, μπορείς να το ενημερώσεις μέσω του Galaxy Store. Αν δεν βλέπεις το πλήκτρο Update τότε σημαίνει ότι η τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση είναι ήδη εγκατεστημένη στη συσκευή.

Πάντως το Sammobile από την μεριά του σημειώνει ότι το update μπορεί να μην λειτουργήσει για όλους. Αν είσαι ένας από αυτούς μπορείς να δοκιμάσεις ένα εναλλακτικό QWERTY πληκτρολόγιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.