Μπορεί η Samsung να μην έχει ανακοινώσει επίσημα το Galaxy A7 επίσημα, αλλά η συσκευή παρουσιάστηκε στην Μαλαισία, μαζί με τα Galaxy A3 και Galaxy A5. Έτσι επιβεβαιώνουμε όχι μόνο την ύπαρξή του, αλλά και τα χαρακτηριστικά του.
Η συσκευή θα έχει πάχος μόλις 6.3mm και είναι η λεπτότερη συσκευή της εταιρίας μέχρι σήμερα, μαζί με τα Galaxy A3 και Galaxy A5 ή το Galaxy Alpha. Η κατασκευή του είναι από μέταλλο και στο εσωτερικό του θα βρούμε Snapdragon 615 με 8 64bit πυρήνες ARM Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.5GHz. Η οθόνη είναι 5.5 ίντσες με ανάλυση 1080p και η κάμερα είναι 13MP. Τέλος η συσκευή τρέχει Android 4.4.4 και έχει μπαταρία 2600mAh.
Σύμφωνα με το Μαλαισιανό website SoyaCincau, το Galaxy A7 θα κυκλοφορήσει στην χώρα τον Φεβρουάριο, με τιμή περίπου $400. Πριν την Μαλαισία πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στον Νότια Κορέα. Σύντομα θα δούμε παραπάνω από την συσκευή από την Samsung με επίσημες ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου.






