Πριν δύο εβδομάδες η Samsung κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση σε Android 4.3 για το Samsung Galaxy S III. Μετά από λίγες ώρες από την αναβάθμιση, είχαμε πολλούς χρήστες  να διαμαρτύρονται για διάφορα bugs. Και εμείς στο Techmaniacs όταν δοκιμάσαμε την εν λόγω αναβάθμιση, παρατηρήσαμε διάφορα bugs, όπως μεγάλο lag κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής, καθώς και καθυστέρηση ανοίγματος της οθόνης όταν δεχόμασταν κλήσεις. Είδαμε επίσης πολύ μεγάλη κατανάλωση ενέργειας, με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλή αυτονομία. Από ότι φαίνεται η Samsung βιάστηκε να φέρει υποστήριξη στο Galaxy Gear, που είδαμε πριν λίγο καιρό στο Techmaniacs, στο Galaxy S III. Μέχρι και το KNOX έμεινε εκτός αναβάθμισης, ενώ η Samsung είχε δηλώσει πως θα ερχόταν με το Android 4.3

GALAXY S III Product Image (3)_B

Τα βασικότερα προβλήματα της αναβάμισης σε Android 4.3 για το Samsung Galaxy S III είναι:

  • Lag κατά το wake up της συσκευής (από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι και μερικά λεπτά)
  • Τυχαία παγώματα της συσκευής
  • Μεγάλη κατανάλωση ενέργειας
  • Προβλήματα με ήχο μέσω Bluetooth
  • Κολλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής με την stock εφαρμογή της Samsung
  • Η συσκευή παγώνει όταν δέχετε κλήσεις (μαυρίζει η οθόνη και δεν αποκρίνεται)
  • Κακή διαχείριση RAM (δυσκολεύει το multitasking)
  • Προβλήματα με το Wi-Fi

Μετά από την κατακραυγή των χρηστών, η Samsung Mobile UK, έβγαλε δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει:

«Καθώς ερευνούμε τα αίτια των προβλημάτων σχετικά με την αναβάθμιση του Galaxy S III σε Android 4.3 Jelly Bean, η υπηρεσία αναβάθμισης έχει ανασταλεί προς το παρόν. Δεσμευόμαστε πως θα παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης και πως θα συνεχίσουμε τις αναβαθμίσεις το συντομότερο δυνατόν» – Samsung Mobile UK.

Σύμφωνα με την δήλωση της Samsung η αναβάθμιση σταμάτησε! Το πρόβλημα είναι πως εδώ και μια εβδομάδα δεν έχουμε δει διορθωμένη έκδοση και οι χρήστες που είχαν την ατυχία να αναβαθμίσουν, έχουν μείνει με προβληματική έκδοση στο κινητό τους, πράγμα που επηρεάζει ακόμα και τις βασικές λειτουργίες της συσκευής, όπως την απάντηση σε κλήσεις.

Εγώ απλά θα συμφωνήσω με τα δικά σας σχόλια που μας στέλνετε, όπου αναφέρετε πως είναι απαράδεκτο η Samsung να αφήνει ξεκρέμαστη την πιο μοσχοπουλημένη της συσκευή!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ρε παιδιά ότι προ αναφέρατε Για το Android 4.3 στο s3 ισχύει και για το s4 συν ότι ανοίγει και κλείνει η συσκευή μόνη της από τότε που έκανα αναβάθμιση. Μήπως έχω πρόβλημα στο hardware έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα δλδ να του ανοιγωκλεινει η συσκευή του; ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.