Βαρεθήκατε τον TouchWiz; Το ίδιο και η Samsung, από ότι φαίνεται, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρία δουλεύει πάνω σε αλλαγές στο δημοφιλές UI, αναζητώντας νέες δυνατότητες για τα μελλοντικά της smartphones. Τις πληροφορίες δημοσίευσε ο αξιόπιστος evleaks, μαζί με 2 screenshots από το νέο γραφικό περιβάλλον. Μπορούμε να πούμε ότι έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με τον Touchwiz Nature UX.

BdYhAJ-CEAAVdls

Δυστυχώς δεν έχουμε πληροφορίες για την συσκευή που φοράει το νέο UI, αλλά βλέπουμε ένα εικονίδιο Magazine που παραπέμπει στοι Magazine UX που είδαμε στο Galaxy NotePRO.  Σε γενικές γραμμές το UI φαίνεται απλό και λιτό. Λέτε να το νέο UI να λανσαριστεί επίσημα με το Galaxy S5; Μέχρι τότε μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά η εμφάνιση, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να έχουμε ανανέωση και στον τομέα του Software.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.