Αν είστε κάτοχοι ενός Samsung Galaxy S3 σας έχουμε κάποια ευχάριστα νέα. Η Samsung Mobile Arabia σε ερώτηση ενός πελάτης της, αν το Galaxy S3 (GT-i9300) θα πάρει το πολυπόθητο update σε Android 4.4, απάντησε πως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει τέλος του μήνα!

galaxy s3 android 4.4

 

Το Android 4.4 με το Project Svelte θα βοηθήσει πολύ την συσκευή εφόσον προσφέρει καλύτερη διαχείριση πόρων και έχει σχεδιαστεί για να τρέχει σε συσκευές με 512MB RAM.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε και το περιβόητο KNOX σε αυτή την έκδοση καθώς στην  έκδοση 4.3 δεν ενσωματώθηκε λόγο της περιορισμένης μνήμης της συσκευής. Αλλαγές πιθανόν να δούμε και στο γραφικό περιβάλλον του λειτουργικού, με την status bar να υιοθετεί τα λευκά εικονίδια που έχουμε δει στο KitKat.

Ίσως οι έντονες πιέσεις του κόσμου για το update να έπεισαν την εταιρεία να το κάνει. Μην ξεχνάμε ότι το Galaxy S3 είναι το πιο καλοπουλημένο Galaxy μέχρι στιγμής.

Πηγή

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειχα εκτιμησει σωστα τη κατασταση και ειχα πει οτι θα τη παρει,απλα δε περιμενα με τιποτα αυτο να συμβει τοσο συντομα. ευγε σαμη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.