Skip to content

Samsung Galaxy S6: Ίσως το δούμε νωρίτερα στην CES 2015

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Samsung Galaxy S6: Ίσως το δούμε νωρίτερα στην CES 2015

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το νέο Galaxy S της χρονιάς, κάπου ανάμεσα στον Φεβρουάριο με Μάιο, αλλά αυτή τη φορά για το Galaxy S6 ακούμε πως η εταιρία σκοπεύει να το ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στον χρόνο και συγκεκριμένα στην CES 2015. Εκτός από την κανονική έκδοση της συσκευής, ακούσαμε και φήμες πως θα δούμε άλλη μια έκδοση με κυρτή οθόνη, το Galaxy S6 Edge, που είναι σαν το Galaxy Note Edge, αλλά με κυρτότητα και στις δύο πλευρές.

galaxy s6

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από την Κορέα, η οποία προέρχεται από το Chosun Biz, το Galaxy S6 ίσως ανακοινωθεί κάπου ανάμεσα στις 6 με 9 Ιανουαρίου. Η παρουσίαση θα γίνει στο Las Vegas στα πλαίσια του Consumer Electronics Show και επιβεβαιώνουν πως ενδέχεται να δούμε το Galaxy S6 Edge.

Μαθαίνουμε επίσης από τους αναλυτές της MAS, πως η Samsung θέλει να πουλήσει 45 εκατομμύρια Galaxy S6, ενώ αναμένει και 10 εκατομμύρια πωλήσεις του Galaxy S6 Edge. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Samsung, οπότε ας παραμείνουμε επιφυλακτικοί με αυτή τη φήμη.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε πιθανότατα να δούμε το Galaxy S6 μόνο με επεξεργαστή Exynos και συγκεκριμένα τον Exynos 7 Octa 7420, ενώ ίσως να μην έχουμε έκδοση με Snapdragon 810, καθώς δεν θα είναι έτοιμος για κυκλοφορία, πράγμα που ίσως κάνει την φήμη λιγότερο πιθανή. Όπως και να έχει όμως, σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει.

Δείτε τα μέχρι στιγμής χαρακτηριστικά του Galaxy S6 που ξέρουμε και φημολογούνται.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.