Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το νέο Galaxy S της χρονιάς, κάπου ανάμεσα στον Φεβρουάριο με Μάιο, αλλά αυτή τη φορά για το Galaxy S6 ακούμε πως η εταιρία σκοπεύει να το ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στον χρόνο και συγκεκριμένα στην CES 2015. Εκτός από την κανονική έκδοση της συσκευής, ακούσαμε και φήμες πως θα δούμε άλλη μια έκδοση με κυρτή οθόνη, το Galaxy S6 Edge, που είναι σαν το Galaxy Note Edge, αλλά με κυρτότητα και στις δύο πλευρές.

galaxy s6

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από την Κορέα, η οποία προέρχεται από το Chosun Biz, το Galaxy S6 ίσως ανακοινωθεί κάπου ανάμεσα στις 6 με 9 Ιανουαρίου. Η παρουσίαση θα γίνει στο Las Vegas στα πλαίσια του Consumer Electronics Show και επιβεβαιώνουν πως ενδέχεται να δούμε το Galaxy S6 Edge.

Μαθαίνουμε επίσης από τους αναλυτές της MAS, πως η Samsung θέλει να πουλήσει 45 εκατομμύρια Galaxy S6, ενώ αναμένει και 10 εκατομμύρια πωλήσεις του Galaxy S6 Edge. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Samsung, οπότε ας παραμείνουμε επιφυλακτικοί με αυτή τη φήμη.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε πιθανότατα να δούμε το Galaxy S6 μόνο με επεξεργαστή Exynos και συγκεκριμένα τον Exynos 7 Octa 7420, ενώ ίσως να μην έχουμε έκδοση με Snapdragon 810, καθώς δεν θα είναι έτοιμος για κυκλοφορία, πράγμα που ίσως κάνει την φήμη λιγότερο πιθανή. Όπως και να έχει όμως, σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει.

Δείτε τα μέχρι στιγμής χαρακτηριστικά του Galaxy S6 που ξέρουμε και φημολογούνται.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.