Θυμάστε πριν αρκετά χρόνια που τα κινητά τηλέφωνα ήταν πραγματικά “τούβλα”; Σίγουρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε, όμως το μεγαλύτερο κινητό που μπήκε στο ρεκόρ Guinness δεν είναι κάποιο phablet ή κάτι αντίστοιχο. Είναι μια μεγέθυνση του κλασσικού Samsung Messenger ή αλλιώς το SCH-r450 κατασκευασμένο από την Cricket Wireless.

world largest phone

Σαφώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν το λες κινητό. Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Σικάγο και είχε διαστάσεις 4.57 μέτρα ύψος, 3.42 μέτρα πλάτος και 0.74 μέτρα πάχος. Η οθόνη του είχε διαγώνιο 2.27 μέτρα τεχνολογίας LED και στο σύνολό του ζύγιζε 158.8 κιλά. Αντί για πλαστικό είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και ξύλο.

Το τηλέφωνο υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες ενός κανονικού κινητού. Έτσι μπορεί να κάνει κλήσεις, να στείλει μηνύματα και άλλες λειτουργίες που μπορούμε να κάνουμε στο “κανονικό” Samsung Messenger.

Εσείς ποια άλλη συσκευή θα θέλατε να δείτε σε γιγαντιαίες διαστάσεις;

https://www.youtube.com/watch?v=YLKwzYHU0vc

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.