Τελευταία υπάρχουν πληροφορίες πως η Samsung θα συνεργαστεί με την Xiaomi και άλλες εταιρίες για την δημιουργία ενός laptop που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Αυτό είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη, δεδομένου πως οι δύο εταιρίες έχουν κόντρα για την κυριαρχία στην ασιατική αγορά, για την κατηγορία των Smartphones.

xiaomi laptop

H Xiaomi έχει μεγάλα πλάνα για αυτό το laptop και σύμφωνα με το Bloomberg, η Samsung θα προμηθεύσει τις μνήμες και τις οθόνες, για την κατασκευή αυτού του laptop. Μια άλλη έκθεση, από το DigiTimes, αναφέρει πως το laptop θα τρέχει linux, θα έχει οθόνη 15 ιντσών και θα κοστίζει γύρω στα $470. Τις εκθέσεις του DigiTimes καλό θα ήταν να της ακούμε με καχυποψία, καθώς δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό σε πληροφορίες και διαρροές.

Αυτό το laptop θα κυκλοφορήσει σαν ανταγωνιστής των MacBook της Apple και είναι αρκετά λογική κίνηση από την Xiaomi. Με την βοήθεια της Samsung, περιμένουμε να δούμε ένα πολύ καλό laptop, που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πάρει ένα κομμάτι από την αγορά της Ασίας, ειδικά απέναντι στον αντίπαλο της Xiaomi, την Lenovo, που αυτή τη στιγμή κατέχει το 20-25% της αγοράς notebooks στην Κίνα.

Πηγή (1) , (2)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ