Εδώ και λίγες ώρες είναι επίσημο. Η Samsung βάζει “φρένο” στην παραγωγή και τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 και ζητά από τους πελάτες να το επιστρέψουν. Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν, με την δεύτερη ανάκληση να έρχεται τα αργά το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν ένα μήνα, είχε γίνει η πρώτη παγκόσμια ανάκληση των Note 7. Μάλιστα η εταιρία δίνει και οδηγίες προς τους καταναλωτές.

samsungan

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Καθώς η ασφάλεια των καταναλωτών παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα, η Samsung θα ζητήσει από πωλητές και συνεργάτες να σταματήσουν τις πωλήσεις και τις ανταλλαγές του Galaxy Note 7 κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της έρευνας.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να δουλέψουμε σκληρά μαζί με τις αρχές ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημα. Οι καταναλωτές που διαθέτουν Galaxy Note 7 ή επισκευασμένο Galaxy Note 7 πρέπει να κλείσουν τη συσκευή τους, να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δίνονται”.

Η απόφαση αυτή ήταν επιβεβλημένη μετά τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας. Πρόκειται για τεράστια ατυχία για τον κορεατικό κολοσσό που αναμένεται να χάσει αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια καθώς και πιστούς πελάτες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.